Om Car Lease

Hos Car Lease lever vi af tilfredse kunder, og vi ved, at tillid og tryghed er nogle af de vigtigste parametre ved et bilkøb – især når det drejer sig om brugte biler. Derfor sælger vi vore brugte biler til fornuftige priser med en betryggende garanti.

Hos Car Lease er vores fokus at skabe gode relationer, både internet og eksternt. Vores kunder vælger os fordi de har tillid til, at de får en god service der er tryg og sikke.

Vi vil ikke opfattes som en mellemstation eller en simpel leverandør. Car Lease er en seriøst, serviceorienteret samarbejdspartner. Der kan skabe værdi for både kunden og eventuelle samarbejdspartnere.

Vi er fleksible og imødekommende, møder kunden der hvor de er.

Vi er tilgængelige og der er gennemsigtighed i vores forretningsmetoder. Vi kommunikere, så det er til at forstå. Samtidig er vi åbne og ærlige. Vi gør det vi siger, og vi ved hvad vi taler om.

Car Lease værner om navn og omdømme, og derfor gør vi det der skal til for at alle kunder behandles med orden.  Der er derfor klare aftaleforhold og en overskuelighed, der gør at alle parter kan overholde en aftale med Car Lease. Vi vil det gode samarbejde.

Vi ønsker vi at gøre tingene ordentligt

Derfor gør vi meget ud af at definere dit bilbehov. Med vores altid udvalg af nyere brugte biler, vi har helt sikkert noget, der dækker dit behov. Søger du noget specifikt, så tag kontakt til os – vi hjælper gerne med at finde det du lige skal bruge!
Når du kører ud første gang i din nye (brugte) bil, skal du helst føle, at du valgte rigtigt første gang. Vores ønske er at få en glad og tilfreds kunde, der vender tilbage næste gang, der skal handles bil – det er den bedste form for reklame. Vores mål er at skabe tilfredse kunder gennem god service og fordelagtig finansiering af brugte biler.

Som kunde hos Car Lease ApS hjælper vi dig med at finde frem til din drømmebil og samtidig hjælper vi dig med, at finde den bedste leasingaftale. Uanset om du er erhvervs- eller privatkunde.

Vi kan hurtigt og sikkert kan give dig overblik over de forskellige finansieringsmuligheder af din drømmebil, for vi er specialister i import af eksklusive biler fra hele verden.

Som ved almindelig finansiering, lægger du en udbetaling – og herefter en månedlig ydelse i hele leasingperioden. Ved almindelig finansiering vil man typisk betale af på bilen i seks til syv år. Når man er færdig med at betale, står man tilbage med en bil, der ikke længere har den store værdi. Denne situation undgår du med en leasingaftale i samarbejde med os.

Hos os er finansiel leasing den mest anvendte finansieringsform.
Det er en billig måde at erhverve en nyere, eksklusiv bil på. Car Lease ApS har alene fokus på eksklusive biler.

Bilen – med meget ekstraudstyr – findes ofte i Tyskland, hvor toppen af bilens værdi er afskrevet.
Der er ingen kilometer-begrænsning. Kontraktperioden er typisk 12 måneder.
Årsagen til kontraktperiodens længde er, at afgiften efter 12 måneder vil være faldet. Det betyder, at du med fordel kan indgå en ny kontrakt, hvor den månedlige leasingydelse vil være lavere.

Kontakt Car-Lease

Hos Car Lease, har vi et altid et stort udvalg af brugte biler til attraktive priser! Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte bil til dig. Find din næste bil hos Car Lease.

Kontakt os på telefon:
91 91 78 78

Skriv til os på:
kontakt@car-lease.dk

Adresse:
Industrivej 10D,
8660 Skanderborg