Flex-leasing

Car Lease tilbyder bedst mulig assistanse om hvilken løsning, der passer bedst til dine behov. Vi tilbyder god kundeservice fra start til slut. VI hjælper dig med at afdække dine behov, sparring om valg af bil – samt giver dig gennemsigtige priser og aftaler.
Car Lease følger aftalen til døren, og har dig i fokus. Du skal alene nyde din drømmebil – vi tager os af alt andet.

Vi klarer alle former for leasing – derfor gennemgår vi dine ønsker og finder en leasingmodel, der passer til dig.

Når man anvender flexleasingmodellen, betaler du kun 0,5 og 2 % af registreringsafgiften alternativt ville man ved køb af bil betale det hele på en gang.
Periode afgiftens sats er afhængig af køretøjets første registreringsdato, detsto ældre desto lavere stats.

Hvorfor lease frem for at købe?

Din likviditet belastes i en mindre grad, da afgiften betales i rater. Du har bedre mulighed for at finde en eksklusiv bil med ekstra udstyr og uden afgift og moms.
I Tyskland er der er uendeligt marked af eksklusive biler. Når man leaser er der større mulighed for, at sælge bilen igen – da aftagere også kan findes i udlandet.

Du kan skifte bil hyppigere, og har du økonomisk ballast kan du have en ny bil hvert år uden at have et værditab som ved salg af en bil med fuld afgift.

Elsker du luksus, store biler og ekstra udstyr er flexleasing relevant for dig.

Hvad er vigtigt at huske på?

Når man leaser en bil er det udelukkende leasingselskabet der ejer bilen, du betaler udelukkende for råderetten i leasingperioden.

Som leasingtager skal du selv stå for at videresælge bilen til tredjepart efter endt periode.
Sælges bilen til den restværdi, der står i kontrakten er det break-even.
Hvis du kan formå at sælge bilen til en større pris beholder du gevinsten – modsætningsvis vil du ved en lavere pris have tabet.

Car Lease hjemtager autotransport, indestår for bilens aftalte stand. Toldsyn, gennemgang og klargøring af bilen.

Vi hjælper dig videre efter endt leasing…
Hos Car Lease hjælper vi dig med rådgivning efter endt leasing, hvad end du vælger at forny leasingkontrakt lave et debitorskifte eller erhverve bilen.

Hos Car Lease står du aldrig alene.

Fordele ved flexleasing

Fordele ved flexleasing

  • Mindre pengebinding i bil end ved traditionelt bilkøb.
  • Du skal ikke betale 150% registreringsafgift.
  • Der skal kun betales imellem 0,5% og 2% i registreringsafgift hver måned.
  • Flexleasing giver mulighed for, at skifte imellem flere køretøjer det kunne f.eks. være en cabriolet til sommeren og en SUV til vinteren.
  • Flere køber til bilen, når den skal sælges pga. der ikke er registreringsafgift på bilen, og kan derved nemt sælges til en køber i udlandet.
  • Mindre værditab på en bil der flexleaset pga. der ikke er registreringsafgift.
  • Billigere bilforsikring fordi bilen blot skal forsikres for bilens værdi uden registreringsafgift.

Car Lease ApS tilbyder privat leasing samt split leasing. Hvis der køres meget erhvervskørsel kan dette være en god kombineret løsning. Der vil således blive oprettet to leasingkontrakter, hvoraf udgifterne til bilen bliver fordelt mellem privat og erhverv. Splitleasing sikrer, at den private kørsel ikke bliver beskattet.

Grundideen med Car Lease ApS er, at kunden kan føle sig tryg til vurdering af kundens behov for herefter at sammensætte den korrekte leasing aftale, import af bil så kunden inden for meget kort tid er kørende i drømmebilen uden bekymring om det administrative.

Car Lease ApS tilbyder hjælp med finansieringsmuligheder tilpasset kundens behov.

Kontakt Car-Lease

Hos Car Lease, har vi et altid et stort udvalg af brugte biler til attraktive priser! Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte bil til dig. Find din næste bil hos Car Lease.

Kontakt os på telefon:
91 91 78 78

Skriv til os på:
kontakt@car-lease.dk

Adresse:
Industrivej 10D,
8660 Skanderborg

Kontaktformular